Erdély Csanád válogatott jégkorongozó Székesfehérváron. Az elsők között vásárolt lakást a Campus Sétányon, és az elsők között volt, aki be is költözött. Tapasztalatiról, a lakóközösségről, új otthonáról mesélt nekünk. Nincs jobb ajánlás számunkra, mint egy elégedett lakó. Köszönjük!

Miért döntött úgy, hogy a Campus Sétányon szeretne élni?

Elsősorban egy új-építésű lakás kerestem, ahonnan nincs messze a belváros, de mégis csendesebb környéknek mondható. Így találtam rá a Campus-Sétányra, ami pontosan megfelel ezeknek a tulajdonságoknak.

Milyen szempontok lehetnek fontosak, amikor lakást vásárlunk?

Mindenkinek más szempontok a fontosak egy-egy lakás kiválasztásánál, számomra fontos feltétel volt az hogy, a ingatlan rendelkezzen erkéllyel, praktikus szobafelosztással, illetve ha lehetséges belső kert kialakítással.

Mitől tartja otthonát különlegesnek?

Úgy gondolom, a Campus-Sétány letisztult és egyedi épületeihez hasonlót jelenleg nem találunk Székesfehérváron. Emellett, a mélygarázs és a külső parkolók is kényelmessé teszik az életet az itt lakók számára. Illetve a lakáskiválasztás során lehetőség van a konyha és a fürdőszobabútor kiválasztására, így az ingatlan átvételekor már ezek is beszerelésre kerültek, ami megkönnyíti a beköltözést.

Mi az, amivel a legelégedettebb?

Én a legjobban a konyhát szeretem és a benne található gépeket. Már az ingatlan átvétele után használatba lehetett venni, minden háztartási eszköz be volt szerelve, amit nagyon praktikusnak tartok.

Vannak esetleg extrák a lakásában?

Sokat gondolkoztam, hogy beépített redőnyt kérjek-e a lakásba, végül úgy döntöttem, hogy szükségem van rá. Így, fél év távlatában azt mondhatom az egyik legjobb döntésem volt, hiszen a távirányító segítségével nem kell mindig a sötétítővel bajlódni.

Mennyi idő telt el a szerződéskötés és a beköltözés között?

A szerződéskötés még a beruházás elkészülte előtt megtörtént, így ezután ahogy a lakás elkészült már birtokba is vehettük.

Mi az, amit nehéz volt megszokni? Hogyan vizsgázik a lakás a gyakorlatban?

Igazából nem volt nehéz megszokni az új környezetet, pontosan azt kaptuk, amire számítottunk és nagyon elégedettek vagyunk. Jó néhány szomszédunkat megismertük már, úgy gondolom, hogy kivételesen jó lakóközösség alakult ki.