Új otthon, új élet, új lehetőség

A világ legjobb helye otthon van. Az otthon pedig nem a négyzetmétereken és nem a modern technikai megoldásokon múlik. Mire lehet szükségünk? Biztonságra. Térre. Levegőre. Átlátható, rendezett környezetre. Nagyvonalúságra. Eleganciára. Gondtalanságra. Tudatos megoldásokra. A családunkra. A barátainkra. A Campus Sétány penthouse lakásait különleges igények kielégítésére terveztük. 12 lakás. 90 nm felettiek. A legnagyobb majdnem 160 nm. Mindegyikhez terasz. A legnagyobb közel 120 nm. Itt élni egy más minőséget képvisel majd.

Magasra emelünk – Mit kell tudni penthouse lakásaink méretéről és a terekről?

NAGYVONALÚ TÉRKEZELÉS

  • Elegáns és kényelmes téralkotású lakásainkat extra alapterületre álmodtuk meg.
  • A belső tereket a 2,7 méteres belmagasság teszi még nagyvonalúbbá.
  • Fontos volt számunkra, hogy mindennek legyen helye, így minden lakáshoz külön háztartási helyiséget álmodtunk meg.
  • Készülődik a család összes tagja reggel? Nem probléma! Penthouse lakásaink mindegyikében több fürdőszoba található.
  • Aki itt él, a fellegekben érzi majd magát. Hiszen a lakások nappali szobájából padlótól mennyezetig ér a könnyen mozgatható, eltolható, üvegből készült teraszajtó.

Az otthon egy érzés – Terasz a város felett

SZÉKESFEHÉRVÁRON CSAK A CAMPUS SÉTÁNY KÍNÁLATÁBAN

  • Penthouse lakásainkhoz felülről fedett és felülről nyitott nagy alapterületű teraszok tartoznak
  • A jelenleg Székesfehérváron épülő lakóházak közül egyedül csak a Campus Sétány lakószobáiból és a teraszairól nyílik 33 méterre a város felett kilátás. Elképesztő térélmény!

A te döntésed, hogyan élsz – A tudatos döntéseket preferálók ezeket a lakásokat választják

A Campus Sétány penthouse otthonai A+-os energia besorolású lakások: Minden 9. emeleti lakásnak az épület többi lakásától független, önálló, megújuló energiát hasznosító hőenergia ellátó rendszere van. Ennek biztosítása levegő-víz rendszerű hőszivattyús berendezéssel történik. A lakások hőszivattyús berendezése fűtést és hűtést is szolgáltat. Hőleadó felületek a lakások mennyezetei, helyenként pedig a padlók is. A hőszivattyúk elektromos energiafogyasztásának mérésére kedvezményes, ú.n. „H” tarifás mérés szolgál.

Életstílust tervezünk

Egyedi belsőépítészeti igények esetén tervezőink állnak rendelkezésre. Mind a lakások, mind a teraszok esetén jól jöhet egy szakember meglátása. Tárolási kérdések, a fények megtervezése, praktikusan elhelyezett gépek, és ennél sokkal több. Életstílust tervezünk. Kérje segítségünket!