* A hitel terméket az OTP Bank nyújtja, igénybevételének feltételei vannak.

A fent megjelenített törlesztőrészletet és THM értéket 5, 10, 15 és 20 millió forint hitelösszegű, 25 éves futamidejű, OTP Bank üzleti feltételű, induló díjas, 3 havi változó kamatozású, jövedelem-átutaláshoz kapcsolódó maximális kamatkedvezmény (hűség kedvezmény)** mellett történő igénybevételének feltételezésével határozta meg az OTP Bank.

Reprezentatív példa: 5 millió forint összegű kölcsön esetén, 300 hónapos futamidővel, 2,34% 3 havi változó (referenciakamat változásából eredően) kamat mellett a havi törlesztőrészlet 22 030 Ft, a teljes visszafizetendő összeg 6 609 024 Ft, a hitel teljes díja 1 609 024 Ft. THM: 2,4%.Törlesztőrészletek száma: 300 db. A hitel fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog.

Reprezentatív példa: 10 millió forint összegű kölcsön esetén, 300 hónapos futamidővel, 2,34 % 3 havi változó (referenciakamat változásából eredően) kamat mellett a havi törlesztőrészlet 44 060 Ft, a teljes visszafizetendő összeg 13 218 048 Ft, a hitel teljes díja 3 218 048 Ft. THM: 2,4%.Törlesztőrészletek száma: 300 db. A hitel fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog.

Reprezentatív példa: 15 millió forint összegű kölcsön esetén, 300 hónapos futamidővel, 2,34 % 3 havi változó (referenciakamat változásából eredően) kamat mellett a havi törlesztőrészlet 66 090 Ft, a teljes visszafizetendő összeg 19 827 072 Ft, a hitel teljes díja 4 827 072 Ft. THM: 2,4%.Törlesztőrészletek száma: 300 db. A hitel fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog.

Reprezentatív példa: 20 millió forint összegű kölcsön esetén, 300 hónapos futamidővel, 2,34 % 3 havi változó (referenciakamat változásából eredően) kamat mellett a havi törlesztőrészlet 88 120 Ft, a teljes visszafizetendő összeg 26 436 096 Ft, a hitel teljes díja 6 436 096 Ft, ebből a hiteldíjban foglalt díjak, költségek összege 253 300 Ft. THM: 2,4%. Törlesztőrészletek száma: 300 db. A hitel fedezete ingatlanra bejegyzett jelzálogjog.

Az OTP Bank képviseletében hitelközvetítőként az OTP Pénzügyi Pont Kft. jár el.

Jelen tájékoztató nem minősül jogilag kötelező érvényű ajánlatnak. A tájékoztatóban szereplő adatokat a hitelező jóhiszeműen nyújtja. A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek.

A tőketartozás és törlesztőrészletek nagysága kamat mértéke miatt, és piaci feltételek változása esetén megváltozhatnak. Az engedélyezhető hitel nagysága valamint a törlesztőrészlet a tényleges banki bírálat folytán ettől eltérhet.

A tájékoztató nem kötelezi a hitelezőt a hitel jóváhagyására. A részletes feltételeket és kondicíókat a vonatkozó mindenkori hatályos üzletszabályzatok és hirdetmények tartalmazzák.

Az OTP Jelzálogbank Zrt. által folyósított hitelek esetében az OTP Bank Nyrt jár el. Az ingatlanhitel igénybevételéhez lakásbiztosítási szerződés megkötése vagy megléte szükséges.

A megadott THM a jelenleg érvényes kondíciói szerint, az adott termékcsoporthoz tipikusan kapcsolható, és választott kiegészítő szolgáltatások kombinációi alapján kerültek meghatározásra. A THM meghatározása a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, és a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.

HŰSÉG szolgáltatás keretében igényelhető kamatkedvezmény:

Az OTP Jelzálogbank Zrt. Hűség szolgáltatásának keretében a hitel futamidejének végéig kamatkedvezménnyel díjazza ügyfelei lojalitását.

Amennyiben az ügyfél az OTP Banknál vezetett – törlesztésre megjelölt – bankszámlájára utaltatja minimálbért meghaladó havi jövedelmét, a hiteltermék standard ügyleti kamatából kedvezményekre jogosult.

A Bank a feltételek teljesítését minden hónapban vizsgálja – az előzőekben leírt, első két hónapra vonatkozó szabályok figyelembevételével -, és ezen vizsgálat alapján a feltételek mindenkor hatályos Hirdetményben ill. Üzletszabályzatban részletezett szabályok alapján történő teljesülése esetén a kamatkedvezmények elszámolása – ill. a feltételek nem teljesülése esetén azok megvonása/csökkentése havonta történik meg.

A kamatkedvezmény csökkenése, vagy megvonása miatt a kölcsön törlesztőrészlete akár jelentős mértékben is emelkedhet.

A részletekről ill. a feltételekről tájékozódjon a mindenkor hatályos Hirdetményekben, Üzletszabályzatban.