Az otthonunk kiválasztásakor sok szempontot veszünk figyelembe. Természetes, hogy ezek közül az egyik legfontosabb a biztonság – minden szemszögből. A Campus Sétány ezeknek a feltételeknek is megfelel. Összegyűjtöttük az okokat, amitől biztonságos itt lakást vásárolni.

Az első ok – a beléptető rendszer

Ennek a rendszernek köszönhetően kiszűrhetővé válnak a nem kívánt látogatók az épületben. Idegenek nem juthatnak be, ami nagyfokú biztonságot jelent a vagyontárgyak szempontjából is. Tovább növeli a biztonságot, hogy a belső, közös tereket is kamerákkal szerelik fel.

A második ok – a távfűtés

Biztonsági szempontból a legelőnyösebb fűtési mód a távhőszolgáltatás – itt nem fordulhatnak elő olyan balesetek a lakásokban, amelyeket a nem megfelelően karbantartott vagy szabálytalanul használt kazánok okozhatnak egy egyedi fűtés esetében, valamint elkerülhető a szénmonoxid-mérgezés is. Az elmúlt évtizedekben nem fordult elő halálos baleset vagy komolyabb sérülés a távfűtés hibája miatt. További nagy előnye, hogy az épületben nincs semmilyen szennyező forrás.  A rendszer üzemeltetését, karbantartását a szolgáltató végzi, a lakók számára ez rendkívül kényelmes. Az egyedi vagy központi fűtésben kevésbé megvalósítható az ilyen fokú ellátásbiztonság – a kazán meghibásodása vagy egy esetleges baleset esetén hosszabb időbe telhet a javítás, csere. A távfűtés esetében még egy nagyobb üzemzavar esetén is 24 órán belül újra lehet biztosítani az ellátást.

A harmadik ok – értékállóság

A Campus Sétány megvalósítását hosszú előkészítő munka előzte meg. Az optimális lokáció, valamint az igényes anyagválasztás együttesen szolgálják a beruházói elvárásokat, a leendő lakók hosszú távú kényelmét és a lakások értékállóságát. A lakásválasztás szempontjából elsődleges az elhelyezkedés kérdése. Felépülhet a legjobb épület is, ha rossz helyen van, hamar értéktelenné válhat. Természetesen ügyelni kell a kivitelezés minőségére is, de ez ma már nem csak a szabványok és uniós előírások által jól körülírt magas színvonal, hanem a beruházók és kivitelezők alapvető érdeke is, ha a piacon szeretnének maradni. A minőségi anyagválasztás már „ránézésre” is jól elkülöníti az igényes épületet a – nevezzük úgy – hagyományos építményektől. Az épület tervezésénél elvárás volt a lakások és a kiszolgáló terek lehető legjobb használhatósága és a tervezett műszaki megoldások, berendezések, felhasznált anyagok tartóssága, időtállósága. Az épület minőségére azonban a legnagyobb garancia maga a beruházó, aki a teljes tervezési-építési folyamatot megfelelően felügyeli és biztosítja a kompromisszummentes megvalósítást.

A negyedik ok – időtálló otthonok

Élhető, gazdaságos és funkcionális, egyben reprezentatív épületegyüttes és környezet megalkotása volt a cél. Kortárs, igényes megjelenés és anyaghasználat, elegáns lakókörnyezet, korszerű, jól tájolt, variábilis lakások jellemzik a Campus Sétány koncepcióját. A tervezési program elsődleges célja volt egy olyan környezet kialakítása, amit bárki szívesen választana lakóhelyének. Biztonságot, elegáns és egyedi megjelenést, jól szeparált önálló életteret ad az épület. A lakások alapfelszereltségben egy úgynevezett okos otthon központtal felszereltek, mely igény szerint alkalmas a fűtés, hűtés, világítás, árnyékolás és a biztonságtechnika rendszereinek vezérlésére és ezek egy felületen történő megjelenítésére. A kiemelkedő minőségű anyagválasztás, az egyedi megoldások, és a jelenlegi elvárásokat meghaladó technikai paraméterek biztosítják az időtállóságot és az itt élő családok hosszú távú kényelmét.

Az ötödik ok – kedvező finanszírozás

A beruházás a Lövölde Invest Kft. és az OTP Bank finanszírozásában épül. A vásárlók a vételár 20%-át az előszerződés megkötésekor fizetik meg az OTP elkülönített számlájára. A vételár fennmaradó részét (80%) csak a műszaki átadást követően kell megfizetni, így kellő idő marad az esetleges hitel, vagy CSOK ügyintézéshez, továbbá garantált, hogy a lakások – függetlenül a többi vásárló teljesítésétől – időben átvehetőek. A portfólióban jelentős mennyiségű, CSOK feltételnek megfelelő lakás szerepel és a felvázolt fizetési konstrukció lehetőséget is nyújt a támogatás igénybe vételére.